Corpus geopend

beleving n "We zijn ontzettend blij om te kunnen vertellen dat CORPUS vanaf 5 juni weer geopend is voor publiek!" laat het Oegstgeester belevingsmuseum in een bericht weten.

"We kunnen niet wachten om iedereen weer te mogen verwelkomen in CORPUS. De ‘reis door de mens’ is succesvol getest en we kunnen je verzekeren van een veilige, gezonde en onvergetelijke ‘reis’."


Snelheid

politie n Van 14 april tot 25 mei hebben twee snelheidsdisplays op de Gerrit Rietveldlaan gehangen ter hoogte van de drempel nabij de speeltuin.

Er zijn bijna 12.000 verkeersdeelnemers waargenomen, 5 procent reed harder dan 30 kilometer per uur. Slechts twee voertuigen reden harder dan veertig kilometer per uur. Bijna iedereen houdt zich in de Rietveldlaan blijkbaar aan de de toegestane snelheid.


Drie kandidaten

lijstrekkers n In Oegstgeest hebben zich drie kandidaten gemeld voor het lijsttrekkerschap van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

De kandidaten zijn geen onbekenden: zittende raadsleden Elfred Bus, Lydie Vellema en oud-afdelingsvoorzitter Natalie Jonkers willen gekozen worden als lijstrekker.