Afbeelding
Foto:

Stormschade

brandweer n Op vrijdagavond 21 mei woei het flink en was er op meerdere plekken in de regio sprake van stormschade. De brandweer hielp om de schade op te ruimen.

In de Rozenlaan hingen vanwege de harde wind een aantal losse takken in bomen. Met behulp van een autoladder en een motorkettingzaag heeft de brandweer de loshangende takken verwijderd. Om veiligheidsredenen werd de Rozenlaan hiervoor afgesloten.


Open opkomst Sagara Satrya's

scouting n Elke zaterdag wordt door de leiding van de Sagara Satrya's een uitdagend programma neergezet voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

De jongste kinderen spelen op het land en de oudere kinderen (vanaf 11 jaar) zeilen op de Kaag. Lijkt het je leuk om zelf eens mee te maken wat er tijdens de opkomst gebeurt? Kom dan naar de open opkomst op zaterdag 29 mei.
De verschillende onderdelen draaien op de volgende momenten:
• Bevers (5 t/m 7 jaar): 14.00 - 16.00 uur

• Welpen (7 t/m 11 jaar): 10.30 - 12.30 uur

• Junioren (11 t/m 13 jaar): 13.00 - 17.00 uur

• Zeeverkenners (13 t/m 16 jaar): 13.00 - 18.00 uur

• Wilde Vaart (16 t/m 18 jaar): 13.00 - 18.00 uur

In verband met de geldende coronamaatregelen moet de scouting een aanwezigheidsregister bijhouden. Dus iedereen die wil komen kijken kan zich p[geven via www.sagara.nl.


Jaap Smit nieuwe voorzitter

IPO n Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland en Oegstgeestenaar, is per 1 juni de nieuwe voorzitter van het bestuur van het Interprovinciaal Overleg (IPO), het samenwerkingsverband van de twaalf provincies. De Algemene Vergadering van het IPO heeft op 20 mei ingestemd met zijn voordracht.


Afbeelding