Afbeelding
Foto:

#dansbeweegtje

dansen n Giselle Joosten van Balletstudio Giselle 'More than dance’ heeft deelgenomen in de campagnegroep #dansbeweegtje (een initiatief van Dansondernemers Nederland).en er is een podium gecreëerd in Den-haag waarin dans nu zichtbaar is en waar gezien wordt dat dansen een aanvulling is in het leven van mensen. Op fysiek, mentaal en sociaal vlak.

Met de campagne #dansbeweegtje hopen zij heel Nederland aan het dansen te krijgen nu de deuren weer voorzichtig open mogen. Zo zijn er binnenkort meer dan 60 dansstijlen op de site www.nederlanddanst.nl te vinden.

Giselle is met negen andere Dansondernemers uit Nederland vrijwillig aan de slag gegaan en ze hebben een prachtige clip opgenomen.

De balletstudio van Giselle heeft naast productie ook de klassieke en moderne dansers voor de clip geleverd. Haar deuren en die van haar moeder Else Habbe gaan deze week weer open voor de specialiteit klassiek ballet voor kinderen in Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest.

www.balletstudioGiselle.nl


Handbal-vakantietraining

HANDBAL n Op donderdag 6 mei organiseerde SV Warmunda een handbal-vakantietraining. Kinderen tussen de 7 en 15 jaar konden zich aanmelden, zodat zij kennis konden maken met de handbalsport.

Het was een zeer geslaagde middag, waarin de kinderen in groepjes, ingedeeld op leeftijd, verschillende handbal gerelateerde oefeningen deden. Denk hierbij aan dribbeloefeningen, samenwerken en het leren van het sprongschot. Het weer werkte gelukkig mee. Het was droog en niet koud. Zoals altijd bij SV Warmunda stond plezier voorop. Dat is zeker gelukt.

Na de training, die anderhalf uur duurde, hebben de kinderen als afsluiting pannenkoeken gegeten. Uiteraard is hierbij rekening gehouden met de coronamaatregelen.

Voor meer informatie over handballen bij SV Warmunda (voor kinderen en volwassenen) kan men contact opnemen via: warmunda@handbal.nl.


Adry thuiszorg

Bollenstreek n In de Bollenstreek is een nieuwe thuiszorgorganisatie actief. Adry is een thuiszorgplatform vernoemd naar de zeer ondernemende en actieve oma van oprichter Bastiaan Breukhoven. Bij Adry draait het om de eigen regie, transparantie en gemak. Binnen enkele klikken is de gewenste zorg geregeld. www.adryzorg.nl / 071-2301240