Boten in de zon bij de jachthaven. | Foto PR
Boten in de zon bij de jachthaven. | Foto PR Foto:

Pinkstershow bij Jachthaven Poelgeest

varen n Het komende weekend organiseert Jachthaven Poelgeest, aan de Hugo de Vrieslaan in Oegstgeest, de traditionele Pinkstershow. Met inachtneming van alle corona-maatregelen is het mogelijk de modellen van Antaris, Maril en Maxima te bekijken.

De tenders van Maxima worden geleverd met Honda buitenboordmotoren. Deze boten onderscheiden zich in comfort en gebruiksgemak voor een zeer scherpe prijs. De populairste modellen uit deze serie, de 600, 620 en 630 zijn tijdens de Pinkstershow te bezichtigen.


Maril

Van de Friese sloepenbouwer Maril liggen demonstratiemodellen van 6 & 7Nxt klaar. Beide modellen zijn uitermate populair en combineren eigentijdse lijnen met een klassieke en elegante vormgeving. Kenmerkend voor deze sloepen is het handige deurtje naar het zwemplateau en uitgebreide mogelijkheden om ook wat langere trips te maken.

Naast de Maril liggen ook de immens populaire Antaris Fifty5 en Sixty6 in de showroom. Met deze vernieuwende modellen heeft Antaris zeer veel succes. De strakke lijnen, royale ruimte en perfecte vaareigenschappen maken deze modellen al jaren achtereen zeer populair.


Voorraad

Door de grote vraag is de voorraad van Poelgeest voor dit seizoen vrijwel uitverkocht. Maar voor wie er volgend jaar niet naast wil zitten is er de mogelijkheid nu al een boot te bestellen voor het vaarseizoen 2022.

De show wordt gehouden van vrijdag 21 tot en met maandag 24 mei van 11.00 tot 17.00 uur bij Jachthaven Poelgeest aan de Hugo de Vrieslaan 1 in Oegstgeest. Meer informatie is te vinden op www.poelgeest.nl.