Hulp bij afspraak coronaprik

vaccinatie n "Heeft u een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heeft u vragen over de brief of heeft u hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom dan naar het corona-spreekuur in de bibliotheek", laat de gemeente weten.

Wie een vraag heeft, neemt de brief van de GGD en een identiteitsbewijs mee en hij of zij wordt dan geholpen met het maken van de prikafspraak op een vaccinatie-locatie. Het spreekuur in Oegstgeest is vanaf donderdag 20 mei van 14.00 tot 16.00 uur. Het adres is Lange Voort 2 T. Men hoeft geen afspraak te maken voor het spreekuur.


Horloge gered door brandweer

BRANDWEER n Maandagmiddag 17 mei liet een vrouw rond half vijf per ongeluk haar horloge in de ondergrondse papiercontainer aan de Ommevoort, nabij de Wereldwinkel. Het gebeurde toen ze karton in de container wilde gooien.

Bij het terugvinden van haar horloge kreeg ze hulp van de Oegstgeester brandweer, die eerst met een prikker probeerde het horloge uit de container te halen. Toen dat niet lukte, kroop een brandweerman zelf de container in. In een groot stuk karton vond hij het horloge, en maakte de vrouw eeuwig dankbaar.