Bij de Oegstgeester Volkstuinvereniging kunnen de ingeleverde bollen op kracht komen voor het volgende seizoen. | Foto Wim de Winter
Bij de Oegstgeester Volkstuinvereniging kunnen de ingeleverde bollen op kracht komen voor het volgende seizoen. | Foto Wim de Winter Foto: Wim de Winter

Bollen welkom in asiel

groen n De initiatiefnemers van het Oegstgeester bollenasiel zijn enorm blij dat er volop gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheid om uitgebloeide bollen in te leveren zodat ze een tweede leven krijgen.

Er is nog steeds ruimte voor meer bollen. Ze kunnen bij de Oegstgeester Volkstuinvereniging worden ingeleverd, maar ook bij Dorpscentrum Oegstgeest. De bollen worden door de tuinders van de volkstuinvereniging verzorgd om volgend jaar weer een nieuw plekje te krijgen. "We hebben nog steeds ruimte voor meer bollen. Sterker nog, we kunnen er geen genoeg van krijgen!" aldus één van de initiatiefnemers.

Het leuke is dat men met de ingeleverde bollen gezamenlijk heel Oegstgeest wil opfleuren. "Ondertussen zorgen we bij de Oegstgeester Volkstuinvereniging voor een fijne tussenstop zodat de bollen op kracht kunnen komen voor het volgende seizoen."