Op het terras van restaurant Oud Poelgeest kan genoten worden van bijzondere lunchgerechten. | Foto Willemien Timmers
Op het terras van restaurant Oud Poelgeest kan genoten worden van bijzondere lunchgerechten. | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Oegstgeest geniet: De terrassen zijn weer open!

horeca n Ook al is het behoorlijk koud voor de tijd van het jaar: De meeste Oegstgeestenaren hebben afgelopen week al genoten van een terrasje in eigen dorp.

Landgoed Oud Poelgeest, dat geen winstoogmerk heeft, maar al het geld dat 'overblijft' direct weer investeert in het eigen cultureel erfgoed, heeft ook dit jaar een groot, gastvrij terras gecreƫerd.

Afgelopen maanden heeft het restaurant een prachtige metamorfose ondergaan, waardoor het comfortabeler, intiemer en sfeervoller is geworden. De grote bar is weg uit het oude koetshuis, en er is een mooie, lichte ingang gecreƫerd aan de terraszijde.

"We hopen mensen snel ook weer binnen te ontvangen", zegt een enthousiaste directeur Jan-Willem Besselink. "Maar tot dat zover is, kan er op ons terras genoten worden van prachtige lunchgerechten, die zoveel mogelijk gemaakt zijn met streekproducten. Ons sterrenteam in de keuken verrast onze gasten, in spijkerboek of cocktailjurk, keer op keer. Wees welkom op ons landgoed, waar het natuurlijk genieten is!."