Wim Laman (voorzitter vereniging), Caroline ter Avest, Tawfiq Yazdani (arts, die de AED in de kast plaatste) en Rianne Meester-Broertjes.
Wim Laman (voorzitter vereniging), Caroline ter Avest, Tawfiq Yazdani (arts, die de AED in de kast plaatste) en Rianne Meester-Broertjes. Foto:

AED Clinckenburgh

defibrileren n Op woensdagavond 21 april is op Clinckenburgh 7 een Automatische Externe Defibrillator (AED) geplaatst.

Deze AED is voor algemeen gebruik: voor de wijkbewoners, maar ook voor de bezoekers en gebruikers van de Klinkenbergerpas en de omliggende wegen, zoals de N444.


Het initiatief voor deze AED is voortgekomen uit de Vereniging van Eigenaren Clinckenburgh. Het project is vormgegeven en uitgevoerd door Caroline ter Avest en Rianne Meester-Broertjes, beiden woonachtig in de wijk. De kosten van de AED zijn gedragen door de vereniging, maar deze is daarbij dankbaar ondersteund door de gemeente Oegstgeest (kosten van de buitenkast) en Fonds 1818. Hierdoor is het een echt gezamenlijk project geworden.


Bij Ponycentrum Leeuwenhoek mochten de paarden zaterdag voor het eerst dit jaar weer op het weiland. Het was een feest dat ze weer het land op mochten, zowel voor de paarden als voor de toeschouwers. Een paar vreugdesprongen en dan weer lekker grazen.

Afbeelding