Pop-Up Streekhuis ‘Terug naar Oegstgeest’ in mei bij Landgoed Oud Poelgeest

marketing n Met trots laat Dorpsmarketing Oegstgeest weten dat het Pop-Up Streekhuis weer terugkomt naar Oegstgeest.

Dankzij de bereidwillige medewerking van de Stichting Oud Poelgeest is dit weer mogelijk. Het Pop-Up Streekhuis is een onderdeel van de Streek van Verrassingen-campagne. Deze regiocampagne is gezamenlijk met Leiden, Leiderdorp, Voorschoten – Wassenaar en Oegstgeest. Het Pop-Up Streekhuis dient als een mobiel informatiepunt, er staan verschillende bakken met informatie uit de hele regio.


Er zullen rondom het Pop-Up Streekhuis verschillende activiteiten te doen zijn. Onder andere een gratis kleurplatenwedstrijd voor kinderen van 0 tot 8 jaar. De kleurplaten zijn vanaf 3 mei te vinden bij het Pop-up Streekhuis. De kleurplaten zijn tot en met 19 mei in te leveren bij Kasteel Oud-Poelgeest en Pop-up streekhuis in Oegstgeest. Het thema van de kleurplaatwedstrijd is de lente. Op de kleurplaat staan allerlei mooie bloemen en vlinders afgebeeld.

De winnaars worden telefonisch benaderd. Op donderdag 20 mei worden de winnaars bekend gemaakt op de Facebookpagina ‘Terug naar Oegstgeest’ en de Instagrampagina @terugnaaroegstgeest.nl. De winnaars van de kleurplatenwedstrijd krijgen een leuke prijs.

wandeling

De Wolkers wandeling zal drie keer georganiseerd worden onder begeleiding van Jolanda Bisselink. Op zaterdag 8 mei, woensdag 12 mei én woensdag 19 mei om 14.00 uur.

De start van de wandeling is bij Kasteel Oud Poelgeest met een kopje koffie. Kosten €5,- p.p. Na afloop van de wandeling ontvangen de deelnemers een artikel uit de ‘Terug naar Oegstgeest’ serie. Opgeven kan via: mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl.


informatie

Voor meer informatie bekijk de websites www.streekvanverrassingen.nl en www.terugnaaroegstgeest.nl