Afbeelding
Foto: Wijkagenten Oegstgeest

Bijenkasten vernield

politie n Tussen donderdag 22 april 16.00 uur en vrijdag 23 april 18.00 uur, zijn er bijenkasten vernield op het Landgoed Rijnweyde in Nieuw Rhijngeest.

Nadat deze schade hersteld was, zijn er afgelopen weekend nogmaals bijenkasten vernield. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Kinderfiets kapotgemaakt

politie n Een op vrijdag 23 april achtergebleven kinderfiets op het schoolplein van Jenaplanschool De Kring, Rembrandt van Rijnlaan, bleek op zaterdag 24 april omstreeks 16.00 uur werd totaal vernield.

Het frame was finaal doormidden gezaagd. "Bent u getuige geweest of kent u de dader(s), neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Bent u getuige van een vernieling, bel dan 112!"


Overlast

politie n Op de bult bij de Klinkenbergerplas is in de nacht van 23 op 24 april melding gedaan bij de politie dat er overlast werd ervaren van jongeren.

Bij zien van de politieagenten gingen de jongeren er vandoor. "Een uitnodiging aan de jeugd om zelf de glasscherven op te ruimen. Al het andere afval is opgeruimd. De politie zal de aankomende periode deze locatie vaker bezoeken", laat men via Facebook weten.