De 'oma's' van de golfclub overhandigen de cheque.
De 'oma's' van de golfclub overhandigen de cheque. Foto:

Online Koffiespeeltuin - Dansworkshop met Coco kan het!

voorlezen n Voor het prentenboek van het jaar Coco kan het! heeft de Bibliotheek Bollenstreek een liedje laten schrijven.

Alle peuters en kleuters uit de omgeving worden uitgenodigd om op 28 april van 10.00 tot 11.00 uur het liedje te leren zingen en dansen via de digitale Koffiespeeltuin.

Het liedje is geschreven en geproduceerd door een jazztrio uit de Bollenstreek. Ze hebben zich laten inspireren door het vrolijke gefladder van Coco en zijn enthousiasme als hij uiteindelijk vliegend het veilige nest verlaat.

Tijdens deze gezellige Koffiespeeltuin wordt eerst het boek Coco kan het! voorgelezen en daarna wordt er gedanst met een online dansinstructie, speciaal voor de allerkleinsten.


Doe mee! En geniet van de combinatie van voorlezen en actief dansen met de allerkleinsten. Deelname is gratis en aanmelden kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl.


Omaclub geeft aan het goede doel

golf n De oma/60plus-club van de Oegstgeester Golfclub (OGC) heeft op 22 maart een wedstrijd georganiseerd en geld ingezameld voor een goed doel.

Deze keer is er gekozen voor het Kinderfonds Nederland. Deze organisatie werkt vanuit Leiden aan diverse activiteiten voor kinderen. Het doel is om ieder kind in Nederland volwaardig te laten mee doen in de maatschappij. Ze helpen financieel kinderen met zwemdiploma’s, sportlidmaatschappen en sportattributen.

Een heel goed doel waar alle dames van OGC graag een steentje aan bij hebben gedragen.