Een laatste groet voor Lex Deelder op de stoep van restaurant Mizakaya in de De Kempenaerstraat in de vorm van bloemen van vrienden, bekenden, collega’s en oud-collega’s. | Foto Wil van ElkFoto: Wil van Elk
Een laatste groet voor Lex Deelder op de stoep van restaurant Mizakaya in de De Kempenaerstraat in de vorm van bloemen van vrienden, bekenden, collega’s en oud-collega’s. | Foto Wil van ElkFoto: Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Bloemen voor Lex

medeleven n Bij het Japanse restaurant Mizakaya in de De Kempenaerstraat liggen heel veel bloemen. Veel Oegstgeestenaren zijn daar even langsgelopen om hun medeleven te betuigen met het overlijden van mede-eigenaar Lex Deelder.

Lex was daar eind februari samen met Thijs Schiphorst het restaurant gestart. Samen bereidden zij de lekkerste gerechten en menig afhaalbox maakte klanten blij.


Lex Deelder wordt op woensdag 21 april begraven bij het Groene Kerkje. Daarvoor is er een besloten dienst in Villa Beukenhof. Door een erehaag van vrienden zal de rouwauto via restaurant Mizakaya woensdag naar de begraafplaats rijden.