Afbeelding
Foto:

Voetballers welkom bij ASC

voetbal n ASC in sportpark Overveer zoekt talentvolle voetballers (veldspelers en keepers) die graag willen voetballen binnen de ASC jeugdopleiding.

ASC heeft de voetballers veel te bieden. Zo spelen de eerste selectieteams van de club in de hoofdklasse (met ambitie om door te groeien naar divisie niveau). De trainers zijn KNVB opgeleid (vanaf UEFA-C tot en met UEFA-A diploma), waardoor de teamtrainingen zijn van een zeer goed niveau. ASC biedt voetballers ook een aparte professionele techniektraining en professionele keeperstraining. Natuurlijk is er ook medische verzorging en zijn er fysiotherapeuten aanwezig op de club. Daarnaast kan ASC ook huiswerkbegeleiding bieden.

Voor talenten is ASC bezig een specifieke talententraining te ontwikkelen.


Wie geïnteresseerd is om bij ASC te voetballen kan zich voor open trainingsdagen aanmelden via hjo@ajaxsc.nl.

Vervolgens volgt er een uitnodiging om minimaal twee keer mee te trainen met het eerste selectieteam per geboortejaar. Mocht ASC een vervolgstage willen aanbieden, dan zal ASC een uitnodiging sturen voor het volgen van meer trainingen en/of het spelen van wedstrijden.

Stuur een mailtje naar hjo@ajaxsc.nl en vermeld voor- en achternaam, geboorte datum, eventueel huidige club en positie in het veld.


Voor het inwinnen van informatie Rob Gieben, Hoofd jeugdopleiding ASC (06-54628014)