Afbeelding
Foto:

Maag Lever Darm Stichting zoekt collectanten

helpen n Nederland lijden ongeveer twee miljoen mensen aan spijsverteringsaandoeningen. De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor onderzoek van en voorlichting over spijsvertering. De Stichting organiseert jaarlijks een landelijke collecte om voor dit doel geld in te zamelen.

De collecte heeft dit jaar plaats 21 tot en met 26 juni.

De collectanten zullen collecteren met collectebussen en aan diegenen die op andere wijze wensen te doneren (via QR-code of vanaf bankrekening) briefjes met de benodigde aanwijzingen uitreiken. Collectanten voor de Maag Lever Darm Stichting zijn welkom.

Voor meer informatie en opgave ga naar www.mlds.nl/collecte/help-mee/collectevrijwilliger.


Werkzaamheden monument

opknappen n Vanaf dinsdag 6 april worden er werkzaamheden uitgevoerd aan het Verzetsmonument in het Bos van Wijckerslooth.

De ijzeren koepel en het hekwerk worden gereinigd en geschilderd, en het werkterrein is inmiddels afgezet.


Prijswinnaars kleurplatenactie

pasen n Omdat er dit jaar niet georganiseerd paaseieren gezocht konden worden in het Hotzpark, organiseerde Rob Heemskerk dit jaar een kleurplatenactie.

Bijna tachtig prachtige kleurplaten werden er ingeleverd. Emilie Massart en Asha Meijer wonnen beiden een heel groot chocolade-ei. Zij waren er superblij mee, en Emilie zei direct dat ze hem met haar klasgenootjes gaat delen.


Speurtocht

pasen n De door Oud Poelgeest georganiseerde familie-paas-speurtocht op het landgoed was in mum van tijd volgeboekt. Kinderen genoten met hun ouders, ondanks de kou tijdens de paasdagen, van het zoeken naar de haasjes en het buiten zijn.

Afbeelding