De heren Felner en Brandhorst overhandigen 500 euro aan mevrouw Toele van de gespecialiseerde kinderopvang.
De heren Felner en Brandhorst overhandigen 500 euro aan mevrouw Toele van de gespecialiseerde kinderopvang. Foto:

Opaclub donatie voor kinderboerderij Boshoeve

geven n Een afvaardiging van de opa/senioren-afdeling van de Oegstgeester Golf Club, bestaande uit de heren Felner en Brandhorst, heeft in het kader van hun Goede-Doelen-Actie een bedrag van €500,00 overhandigd aan mevrouw Toele van de kinderopvang 'Bij de Boerderij' in Sassenheim.

Mevrouw Toele is de grote initiator van deze gespecialiseerde kinderopvang waar kinderen met en kinderen zonder extra zorgbehoefte liefdevol worden opgevangen. De basisfilosofie is daarbij dat het voor kinderen met een ziekte of handicap goed is om op te groeien bij kinderen die geen extra zorg behoeven en dat het voor gezonde kinderen goed is om te leren dat zieke en gehandicapte kinderen normaal bij het leven behoren.

'Hartverwarmend hoe vanzelfsprekend kinderen met elkaar omgaan'

De vanzelfsprekendheid waarmee alle kinderen met elkaar omgaan binnen de veilige omgeving van 'Bij de Boerderij' is hartverwarmend en bevestigt daarmee de juistheid van de basisfilosofie. Het moge duidelijk zijn dat er binnen zo’n dagverblijf behoefte is aan aangepast speelgoed en daarvoor is de gift van de OGC-opa’s/senioren meer dan welkom.

De dank van mevrouw Toele zette zij meteen om in een hartverwarmende ontvangst met koffie en door de kinderen zelfgebakken appeltaart.