Afbeelding
Foto:

Kabouters

fantasie n "Ik zag dat deze week een paar 'fairy doors' waren te zien in de Bos van Wijckerslooth", laat een lezer aan de Oegstgeester Courant weten.

"Jammer genoeg was een bruin deurtje weg de volgende keer dat ik ging kijken, maar wie weet wordt die binnenkort wel teruggezet."


Het Alzheimer Café gaat digitaal

dementie n Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest organiseert in april, mei en juni digitale bijeenkomsten. Ze hopen dat ze vanaf september het Alzheimer Café weer op de vertrouwde wijze kunnen organiseren de deelnemers mogen begroeten in persoon. Tot die tijd komt het café digitaal op bezoek. Het concept is zoals men gewend is: kroegbaas Martine Heruer gaat in gesprek met een gast, er is livemuziek van The Netz en er is de mogelijkheid vragen te stellen.

Opgeven voor het digitale café kan door een e-mail te zenden naar contact@alzcafeleiden.nl. Daarna krijgt men de registratielink toegezonden.

Het eerstvolgende Alzheimer Café is op donderdag 8 april om 19.00 uur over 'Dementie in tijden van corona'. Corona in combinatie met dementie is dubbel ingewikkeld. Voor de mensen met dementie zelf, maar ook voor mantelzorgers. Hoe houd je het vol?