Telefoon in papiercontainer

hulp n Op zaterdagavond 27 maart is de vrijwillige brandweer van Oegstgeest uitgerukt om een inwoonster van Oegstgeest te helpen haar telefoon terug te vinden.

Deze had zij per ongeluk in een oud papiercontainer aan de Rustenborchdreef laten vallen. Er werd buiten gezocht en een flexibele brandweerman ging de container in om te zoeken. Nadat de hele container leeg was, werd ook het papier doorzocht. Helaas zonder resultaat: de telefoon was onvindbaar.


Jan Wolkers to go wandeling

wandelen n Dorpsmarketing Oegstgeest heeft de bestaande Jan Wolkers wandeling veranderd in een 'Jan Wolkers to go'-wandelroute. De wandeling is zes kilometer en gaat langs een aantal plekken waar Jan Wolkers heeft gewoond, gespeeld, naar school is gegaan of heeft gewerkt. Ook gaat de route langs de horecagelegenheden Kasteel Oud-Poelgeest, Café de Gouwe, Het Beleg van Oegstgeest, en De Koffiemeulen. Een mooie combinatie. De wandelroute van Jan Wolkers to go is gratis te vinden op Facebook (‘Terug naar Oegstgeest'), Instagram @Terugnaaroegstgeest.nl en te downloaden op de website www.terugnaaroegstgeest.nl.