Wijnproeverij China House

Ka Lun Ip van restaurant China House heeft het afgelopen jaar deelgenomen aan meerdere online wijnproeverijen van verschillende wijnhuizen. “Dit was zo’n leuke ervaring, dat ik dit graag met anderen wil delen. Wijnhuis Costaripa uit Italië organiseert nu samen met ons restaurant speciaal voor belangstellenden een online masterclass.”

Onder begeleiding van de Nicole Vezzola, dochter van de wijnmaker, kan men thuis, alleen of met huisgenoten, drie van hun wijnen proeven tijdens de masterclass, en daarna nog nagenieten.

De proeverij vindt plaats op donderdag 25 maart van 20.00 tot 20.45 uur

Wijnhuis Costaripa Het wijnhuis ligt aan de oevers van het Gardameer, in het hart van Valtènesi, in Moniga del Garda.

Voor meer informatie over de prijs en het verkrijgen van een link voor de Zoom-meeting van de China House Wine Lovers Masterclass: info@chinahouse.nl of bel naar 071-5171129.


Etos Lange Voort Oegstgeest verbouwd

Vanaf woensdag 17 maart 9.00 uur staat er in winkelcentrum Lange Voort een hypermoderne Etos. De winkel is ingrijpend verbouwd en heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Zo kunnen klanten ook de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa.

"Onze Etos is zeer ruim van opzet, met overzichtelijke afdelingen en brede paden”, vertelt winkelmanager Shana de Koning. "Klanten kunnen elkaar goed passeren, ook als je bijvoorbeeld met een kinderwagen winkelt.” De vernieuwde Etos heeft een eigentijdse uitstraling en beschikt over een prachtige beauty- en geurenafdeling. Nog een blikvanger is de afdeling met gezondheidsproducten, met onder andere van alles voor wondverzorging, vitamines en supplementen.