Op afspraak naar de SOEK

kringloop n Ook de Oegstgeester kringloopwinkel SOEK kan weer bezocht worden. Oegstgeestenaren kunnen vanaf vorige week de winkel op afspraak weer bezoeken. Deze afspraak maakt men telefonisch.

De winkel laat elk half uur twee klanten winkelen. Binnen dit half uur moet ook afgerekend worden.

“We vragen of u zoveel mogelijk in uw eentje komt, zodat zoveel mogelijk huishoudens een tijdslot kunnen reserveren”, laat een woordvoerder van de SOEK weten. “U kunt op maandag en woensdag tussen 11.00 en 14.00 uur bellen voor een afspraak. Onze openingstijden zijn woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt op deze tijden ook goederen inbrengen.”

“Mocht u verhinderd zijn, of coronaklachten hebben, meldt u dan af. Wij zien u graag weer in de SOEK!” Telefoon: 06 57745128


Online

ondernemen n Door Dorpsmarketing Oegstgeest is een overzicht gemaakt van alle horeca en winkels in Oegstgeest met hun websites en webshops en mogelijkheden voor Click & Collect of het maken van een afspraak (tijdens en ook na de lockdown). Dit overzicht is te vinden op www.terugnaaroegstgeest.nl en wordt aangepast aan de actualiteit.