Pitch Makelaars bestaat zeven jaar

Advertorial n Pitch Makelaars is de partij die een verkoper kiest als hij of zij op zoek is naar een makelaar met een ècht originele en persoonlijke aanpak. Ze doen het qua verkoop graag net even anders.

Dat zit 'm in de aanpak, de presentatie en de gedrevenheid van het team. Pitch is er altijd, nog net geen 24/7, maar helpt iedereen graag snel en professioneel, uiteraard ook buiten kantooruren.

Brian Issac is als commercieel zwaargewicht toegevoegd aan het team en dat zal bij Pitch zeker leiden tot meer beschikbare en betaalbare woningen op de krappe woningmarkt in de regio. Team Pitch koppelt partijen namelijk eerst voordat ze Funda inschakelen.

Het team werkt op basis van eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar. Mede daardoor zijn ze trots op wat ze doen en wie ze zijn. Hun klanten staan open voor een niet traditionele maar betrokken aanpak. Service is voor hen een vanzelfsprekendheid. Gewoon omdat dat normaal is.


actie

Omdat Pitch jarig is vieren ze hun jubileum met een unieke actie. Elke zevende opdrachtgever die een woning via Pitch Makelaars aanbiedt, krijgt een zwarte Batavus Fonk E-Go Plus dames- of herenfiets cadeau.


Meer weten over Pitch of deze actie, bel ze voor een kennismaking via 0252-211 690 of mail info@pitchmakelaars.nl.


'Hoe vertellen we het de kinderen'

scheiden n Op woensdag 10 maart organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin de webinar ‘Hoe vertellen we het de kinderen’ voor ouders die gaan scheiden en professionals.

Als je gaat scheiden, dan komt er een moment dat je het aan je kind(eren) moet vertellen. Veel ouders zien hier tegenop. Het is dan ook een ingewikkeld gesprek. Want hoe vertel je het de kinderen? Wat is het beste moment? Welke vragen zullen de kinderen hebben?

Tijdens deze webinar krijgen deelnemers handvatten om het gesprek samen voor te bereiden en krijgen ze inzicht in welke vragen de kinderen kunnen hebben.

Deze avond wordt verzorgd door Roosmarijn Groenendijk, scheidingsspecialist en mediator en Lianne Jongsma, pedagogisch adviseur van het Centrum voor Jeugd en Gezin

Praktische informatie: De webinar is op woensdag 10 maart 2021 van 20.00 - 21.30 uur. Meedoen is gratis. Wil je meer weten of deelnemen, ga naar onze website www.cjgcursus.nl.