Verkeers-veiligheid en verkeersenquête

ervaringen n De komende tijd vraagt de VVD bij monde van woordvoerder Marcus Rolloos aandacht voor de verkeersveiligheid in Oegstgeest.

“Wij willen graag weten van Oegstgeestenaren hoe zij de verkeersveiligheid ervaren en op welke punten zij denken dat deze verbeterd kan worden,” aldus Rolloos. “Vooral rotondes lijken gevaarlijk. Wij zijn gaan kijken en hebben vooral gelet op de verlichting die fietsers al dan niet voeren en wat wij zagen, viel heel erg mee,” vervolgt de VVD-woordvoerder. De enquête is te vinden op http://oegstgeest.vvd.nl evenals het video verslag van de observatie op de rotonde bij het zwembad.


Vermoeden van drugshandel melden

politie n Onlangs rolde de politie een hennepkwekerij op in een woning aan de Lobeliuslaan in Oegstgeest. De handel in of kweek van drugs in woningen is een ernstige aantasting van de openbare orde, veiligheid en volksgezondheid. De burgemeester van Oegstgeest heeft dan ook besloten om deze woning in Poelgeest twee maanden te sluiten.

Bij het vermoeden van een hennepkwekerij in een woning kan dit gemeld via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.