Wie het boek bestelt, krijgt hem, gesigneerd, gratis thuisbezorgd.
Wie het boek bestelt, krijgt hem, gesigneerd, gratis thuisbezorgd. Foto:

Stine Jensen signeert bij de Rijnlandse Boekhandel

lezen n Ondanks dat de boekhandels dicht zijn, signeert (kinder)filosofe Stine Jensen haar nieuwste boek bij de Rijnlandse Boekhandel.

Stine is opgegroeid in Oegstgeest en haar eerste baantje was bij de Rijnlandse Boekhandel. Omdat ze daar nog goede herinneringen aan heeft en als steuntje in de rug voor de boekhandel komt Stine zaterdag naar Oegstgeest om haar nieuwe boek te signeren. Iedereen kan het boek reserveren, wat dan wordt gesigneerd en thuis wordt bezorgd.

Het nieuwe boek van filosoof, schrijver en documentairemaakster Stine Jensen heet Alles over wie ik ben. Het is voor kinderen vanaf acht jaar en gaat over identiteit, over hoe weet je nou wie je zelf bent? En of je je zelf kent? Ligt je karakter al vast bij je geboorte of bepaalt je omgeving wat of wie je bent of wordt? Wat zegt je naam over jou? En als iedereen uniek is, waarom willen we dan toch zo graag ergens bij horen?

Met deze vragen gaat Stine Jensen aan de slag in Alles over wie ik ben. Op Stine’s kenmerkende wijze laat ze haar jonge lezers nadenken, voelen, praten en filosoferen. Het is ook mooi om dit samen met de ouders, opa of oma of leeftijdgenoten te doen. Dit boek voor jong en oud is geïllustreerd door Marijke Klompmaker. Ze maakten samen al de boeken Alles wat ik voel – over emoties- en Alles wat was – hoe ga je om met afscheid. Er staan ook filmpjes van Stine en Nienke op de Facebook-pagina van de Rijnlandse Boekhandel.


Gratis boek

Dorpsmarketing Oegstgeest is ook enthousiast over deze actie en geeft drie exemplaren van Alles over wie ik ben weg. Deze worden verloot onder de mensen die het boek bestellen, laten signeren en thuisbezorgen. Dat kan via www.rijnlandseboekhandel.nl, info@rijnlandseboekhandel.nl of 071-5172271.