Afbeelding
Foto:

Snackbar ‘t Haasje wint trofee ‘De lekkerste bal van Oegstgeest’

horeca n Snackbar ‘t Haasje is, na een nek-aan-nekrace met Het Beleg, China House en restaurant De Jonker de winnaar van de horeca-actie #alleballenverzamelen en wint daarmee de trofee: De lekkerste bal van Oegstgeest.

‘De Gouden Bal van Haaswijk’ werd maar liefst 343 keer geproefd. "We zijn erg blij met de prijs! Ik heb met veel plezier mee gedaan aan de actie, nieuwe klanten ontvangen en ik ben weer in shape door het ballen kneden. Wat wil je nog meer?", aldus Rob Heemskerk van Snackbar ’t Haasje.

De tien deelnemers hebben in totaal 1.100 ballen verkocht. ‘Daarmee mogen we wel van een succes spreken’, zegt Marjolijn van der Jagt van Dorpsmarketing Oegstgeest. Onder alle geplaatste foto's is een kerstboom met ‘Terug naar Oegstgeest' kerstballen verloot. Jolijn Kouwenhoven is de gelukkige winnaar van deze prijs.

Het was nog lang spannend welke horecaondernemer met de prijs ervandoor zou gaan: het werd een nek-aan-nekrace. Het Beleg van Oegstgeest is met ‘Oma's gehaktbal' op een verdienstelijke tweede plaats geëindigd met 265 verkochte ballen. China House heeft de derde plek bemachtigd: 183 mensen proefden de ‘Koe Lo Kai’ oftewel, kipballetjes in krokant deeg met fruitige zoetzure saus. Restaurant De Jonker sluit de top vier af: 147 mensen hebben ‘De Vorstelijke Familie Bal' geproefd.
De actie is door Sandra Nonhebel Projecten en Dorpsmarketing Oegstgeest in het leven geroepen om de horeca een extra boost te geven.