Meerdere malen per dag wordt het papier bij FC Oegstgeest opgeruimd. 'Blijf het brengen!'
Meerdere malen per dag wordt het papier bij FC Oegstgeest opgeruimd. 'Blijf het brengen!' Foto:

FC Oegstgeest: Oud Papier rondom de feestdagen

inleveren n Het coronavirus bepaalt nog steeds de regelingen rondom het ophalen van oud papier in onze gemeente. "Langzaam gaan we eraan wennen dat het papier niet meer opgehaald gaat worden", laat Ron de Roode van FC Oegstgeest weten.

"Dat heeft natuurlijk ook voordelen. Iedereen kan het nu op zijn of haar eigen tijd wegbrengen. Bij de ingang van ons sportpark is een grote papier-inzamelhoek ingericht. U kunt daar uw papier naar toe brengen zeven dagen in de week en gedurende 24 uur per dag. In overleg met de gemeente zijn er voor het wegbrengen van oud papier een aantal mogelijkheden. U kunt voor FC Oegstgeest blijven sparen. Bij ons kunt u ook papier en dozen in alle formaten kwijt, en er is een kledinginzamelpunt. Inleveren bij Fiks is natuurlijk ook mogelijk."

De gemeente verzoekt niet alleen voor papier naar de milieustraat te gaan. Gegeven de drukte daar heeft men het oud papier liever in de inzamelplaatsen aanlevert. Hiernaast mogen geen dozen of papier worden gezet, zeker niet rondom en gedurende de feestdagen, want de containers van de gemeente worden dan onregelmatig geleegd. "Container vol? Rij dan even door naar de Voscuyl. Bij FC Oegstgeest mag het wel naast de containers worden geplaatst. Meerdere malen per dag wordt het papier hier opgeruimd. Dus niet schrikken van een berg papier. In deze moeilijke tijden steunt u hiermee ook nog eens de vereniging!"
oud-papier@fcoegstgeest.nl