Afbeelding
Foto:

Kerst- en nieuwjaarswens

bezorgers n Het hele jaar door wordt de krant bezorgd door de bezorgers van Reclamediensten de Schakel en aan het einde van het jaar krijgen lezers de kans om de bezorger persoonlijk, in de vorm van een kleine fooi, te bedanken. Een traditie die er dit jaar net iets anders uit zal zien.

Om fysiek contact zo veel mogelijk te beperken, hebben de bezorgers dit jaar de mogelijkheid om contactloos te betalen. "Daarnaast zullen wij de bezorgers vragen om een mondkapje te dragen wanneer ze bij u aan de deur komen. Mondkapjes zijn door ons verstrekt", aldus De Schakel.

Iedere bezorger krijgt een kaart mee met daarop vier persoonlijke QR-codes. Door één van deze codes te scannen kan er via een betaalapp een bedrag van €0,50; €1,00; €2,00 of €5,00 geschonken worden. "Werkt de QR-code niet of wilt u een ander bedrag overmaken? Dan mag de betreffende bezorger zijn/haar IBAN-nummer doorgeven. Uiteraard bent u ook vrij om een contante of geen fooi te geven."

Uiteraard is het geven van een fooi vrijblijvend.


Geen concert Kamerkoor Oegstgeest

stilte n Traditiegetrouw, al 35 jaar, geeft het Kamerkoor Oegstgeest kerstconcerten. De laatste 20 jaar in de sfeervolle Protestantse Kerk in Warmond.

Ook dirigent Sarah Elias en de solisten hadden er dit jaar weer zin in. Maar vanwege de coronacrisis zit een concert er niet in

"Wij hopen u allen in groten getale volgend jaar op 19 december 2021, ingeënt en wel, weer te zien", laten vertegenwoordigers van het koor weten.


Oliebollen bij         FC Oegstgeest

oud&nieuw n Evenals voorgaand jaar staat het bak-team van FC Oegstgeest weer klaar om oliebollen te gaan bakken.

Vanaf nu kunnen de oliebollen via de website www.fcoegstgeest.nl weer besteld worden. Voor €3,50 worden de bollen ook (binnen de gemeente Oegstgeest) thuisgebracht. Dit jaar kan direct met iDeal worden afgerekend. Dit scheelt een hoop administratieve rompslomp.

Ophalen van de bestelling kan op 31 dec tussen 14.00 en 15.00 uur. Ook kan de bestelling tussen 13.00 en 14.00 uur thuisgebracht worden.