Online kerstconcert Koor St. Willibrord

Kerst n "Met alle coronamaatregelen gaan we dit jaar wel heel bijzondere kerstdagen tegemoet", laat een zanger van Gemengd Koor St. Willibrord weten. Al zo’n twintig jaar verzorgt het Gemengd Koor St. Willibrord in de aanloop naar Kerst een kerstconcert in de sfeervol versierde Oegstgeester H. Willibrordkerk.

"Al eerder berichtten we dat de voorbereidingen ook dit jaar in volle gang waren, maar zekerheid of er iets van een concert kon doorgaan was er niet. We zijn blij dat we in de week voor Kerst de kerstsfeer bij de mensen thuis in de huiskamer kunnen brengen."


Op zaterdag 19 december wordt er van 20.00 tot ongeveer 20.45 uur online een Kerstviering van het Gemengd Koor gestreamd.

Er zal geen publiek bij aanwezig kunnen zijn, maar op de website van het Gemengd Koor (www.willibrordkooroegstgeest.nl) vinden belangstellenden een link waarmee iedereen er thuis getuige van kan zijn.
"U vindt er ook een link naar een Pdf-bestand; als u het print kunt u niet alleen meelezen, maar zeker ook meezingen met de traditionele kerstliederen. Daarnaast staan er werken van onder andere Willcocks, Stopford, Bach en Mendelssohn op het programma.

De muzikale leiding is in handen van Mijke de Ru; Martin Gordijn begeleidt het koor op orgel en piano. "
We wensen iedereen veel kijk- en luistergenot toe en mooie kerstdagen in deze toch bijzondere tijd."


Auto's botsen onder viaduct

politie n Op de Rijnzichtweg zijn maandag 14 december aan het einde van de middag twee auto's op elkaar gebotst onder het viaduct. Het ongeval gebeurde omdat een van de voertuigen door rood reed.

Naast de politie en ambulancedienst, kwam ook de brandweer ter plaatse om één van de auto's veilig te stellen. Een berger heeft de twee zwaar beschadigde voertuigen moeten wegslepen.

De ambulancedienst heeft één gewonde persoon vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft ondertussen het verkeer geregeld. Het ongeval onder het viaduct is er één in een rij van ongevallen, en zorgde voor flink wat overlast en een lange file.