DE-punten

voedselbank n Lionsclub Oegstgeest-Warmond houdt opnieuw hun jaarlijkse DE-waardepunteninzamelingsactie.

"Vorig jaar leverden onze dorpsgenoten zeer veel punten in, gezamenlijk goed voor 400 pakken koffie, gedoneerd aan de voedselbank. Heeft u dit jaar de zolder nog niet opgeruimd, of de onderste laden van het dressoir na jaren nog steeds niet uitgeruimd? Zoek die grote envelop met de vele over de jaren opgespaarde DE-punten en maak de klanten van de voedselbank blij. Dat doet u door ze te zoeken, te vinden en te deponeren, liefst per soort geteld en gemarkeerd in separate zakjes, in een van de grote kartonnen DE-bussen bij AH-Kempenaerstraat of bij een van de twee Jumbo's in ons dorp."


Naaispullen

geven n Bij de Volksuniversiteit start in januari 2021 een duurzame naaicursus. "We willen natuurlijk zoveel mogelijk hergebruiken in deze cursus, van tweedehands stoffen tot gereedschap en fournituren. Dus heb je jouw naaispullen (spelden, stofscharen, naaimachines, stof, fournituren) al te lang in de kast liggen, staat je naaibox op zolder te verstoffen Wij kunnen het goed gebruiken!"

Spullen doneren? Neem dan contact op met Roxanne Heemskerk via volksuniversiteit@bibliotheekbollenstreek.nl of breng het langs bij de bibliotheek tijdens openingsuren.