De boekverkopers vanuit de verschillende winkels om de tafel voor de kersteditie van De Winkel Draait Door.
De boekverkopers vanuit de verschillende winkels om de tafel voor de kersteditie van De Winkel Draait Door. Foto:

De DWDD-Kerstspecial van de Rijnlandse Boekhandel online

Lezen n Om liefhebbers van boeken te helpen bij het maken van keuzes kunnen zij kijken naar de kerst-editie van De Winkel Draait Door die onder andere door de Rijnlandse Boekhandel uit Winkelcentrum Lange Voort is gemaakt.

Met een knipoog naar het gestopte echte DWDD geven ervaren boekverkopers van de Rijnlandse Boekhandel uit Oegstgeest, Boekhandel Blokker uit Heemstede en Veenerick Roelofarendsveen nuttige tips voor de cadeau-tijd. De kerst-editie is te zien op op YouTube, Facebook of op de eigen website.


Nuttige cadeau-tips

De nieuwste boeken, leuke interviews en de bekende boekverkopers zijn te zien tijdens bijna twintig minuten DWDD.


Thuisbezorgd

Wie er overigens zeker van wil zijn dat de cadeaus op tijd in huis zijn, bestelt via de webshop van de Rijnlandse Boekhandel. Ook voor de mensen die de deur niet uit willen of kunnen of in quarantaine zijn en toch willen lezen, is er de thuisbezorgservice. Laat de bestelling weten via telefoon, e-mail of op www.rijnlandseboekhandel.nl en de bezorging aan huis wordt geregeld. Steeds meer Oegstgeestenaren maken hier gebruik van. "We pakken het cadeau mooi in, voorzien het van naam en brengen het bij u thuis. Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook."

www.rijnlandseboekhandel.nl
info@rijnlandseboekhandel.nl
071-5172271