Recyclen met de kerstdagen

kringloop n De SOEK Kringloopwinkel heeft een grote kerstafdeling met prachtige versieringen. Als nieuw. Waarom niet eens recyclen met kerst?

De winkel is de komende twee zaterdagen open van 10 tot 16 uur. "En wilt u niet in de rij staan? Kom dan in de ochtend!" laat de vrijwilligersorganisatie weten."

De SOEK is dicht vanaf 20 december tot en met 5 januari.

Endegeesterstraatweg 1a
2342 AJ Oegstgeest


Voedselbank

geven n In de Leidse regio zijn ongeveer 500 gezinnen voor hun dagelijkse maaltijden in belangrijke mate afhankelijk van de Voedselbank. Mede dankzij een groot aantal sponsoren die levensmiddelen of geld doneren en de vrijwilligers die zich dagelijks enorm inspannen, is het mogelijk in de basisbehoeften te voorzien. "Juist in de feestelijke maand december willen wij proberen extra invulling en afwisseling te geven aan de samenstelling van het gebodene. De mogelijkheden om iets extra te doen zijn ontelbaar." Daarom hebben de clubleden van Lions club Leiden Oude Rijn besloten gul te geven. "Graag vragen wij u om ook gul te doneren. We streven naar minstens 10.000 euro. Daarmee kunnen we echt het verschil maken.”


Overmaken van een donatie kan naar IBAN NL25ABNA0566 6181 41 t.n.v. Lions club Leiden Oude Rijn o.v.v. donatie Voedselbank.