Wie gun jij een chic kerstdiner?

samen n Op dinsdag 15 december kan iedereen zijn of haar buurman, familielid of kennis, iemand die het in deze tijd echt verdient, verrassen met een chic kerstdiner voor twee. De indiener eet dan samen met degene die hij of zij uitnodigt.

Het kerstdiner, ook nu weer gemaakt door chef-koks, wordt ditmaal in een chique doos thuisbezorgd met heel veel extra’s erbij.

“Ondanks de coronacrisis willen we dit jaar iets bijzonders doen met kerst, en mensen echt met elkaar in contact brengen,” benadrukt Ivonne Janka.

Er zal in Dorpscentrum Oegstgeest opnieuw voor honderd Oegstgeestenaren ‘op niveau' gekookt worden. Leerlingen van de Leo Kannerschool zullen hierbij helpen. Verschil is dat de maaltijden ditmaal twee-aan-twee thuisbezorgd zullen worden, en dat de grote zaal van het Dorpscentrum dit jaar niet omgetoverd zal worden tot fancy restaurant.

Gun jij iemand een chic kerstdiner? Stuur dan een mail naar redactie@oegstgeestercourant.nl

"Iedereen kan zichzelf, mét een gast die hij of zij bij zich thuis uitnodigt, aanmelden. Voorwaarde is dat de gastheer of gastvrouw voor twee diners betaalt, en dat is slechts 15 euro voor twee personen”

Vijftien euro voor een chic diner voor twee aan huis is natuurlijk erg weinig en daarom moet degene die zich inschrijft, toelichten wie hij als gast thuis uitnodigt en waarom. Het organisatieteam zorgt dat de maaltijd op een zeer feestelijke manier wordt thuisbezorgd.