Oegstgeester kinderen konden eindelijk weer genieten van Kindertheater Kaboem. | Foto Suzan Vlasblom
Oegstgeester kinderen konden eindelijk weer genieten van Kindertheater Kaboem. | Foto Suzan Vlasblom Foto: Suzan Vlasblom

Gezellige theatermiddag in Haaswijk

theater n Zondagmiddag kwam Kindertheater Kaboem op uitnodiging van buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel optreden met de voorstelling 'De Nietsmasjine' in de Daltonschool.

Professor Pruts bleek een uitvinder van Niets. Dit leidde tot een prachtige machine die niets kan. Mevrouw Drukjes was altijd druk, druk, druk. Schoonmaken, plantjes water geven het hield niet op. Professor Pruts dacht dat de Nietsmachine wel wat voor haar was. "Niets moet ook gedaan, daar wordt vaak niet bij stilgestaan". Maar had mevrouw Drukjes helemaal geen tijd voor of toch wel? De bijna vijftig aanwezige kinderen vonden het geweldig, en deden mee met de acteurs. De voorstelling werd afgesloten met een vrolijke dans.


'Niets moet ook gedaan, daar wordt vaak niet bij stilgestaan '

Het organisatiecomité van buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel kijken tevreden terug op deze succesvolle middag in coronatijd. "We ontkwamen er niet aan dat de middag anders ingevuld werd dan normaal. Zo mochten ouders niet mee naar binnen. Fijn dat er zoveel kinderen waren. Corona zorgde er eerder al voor dat de voorstelling drie weken verzet moest worden."