Nieuwe datum voor kindertheater Kaboem met de voorstelling 'De Nietsmasjine' in Daltonschool

theater n Op 22 november om 15.00 uur komt kindertheater Kaboem de voorstelling de Nietsmasjine spelen op de Daltonschool Oegstgeest. Deze voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 5 à 6 jaar.

In verband met alle maatregelen rondom corona ontkomt men er niet aan de middag anders in te vullen dan normaal.

In overleg met de gemeente is besloten dat ouders niet mee naar binnen kunnen. "We willen u vragen uiterlijk tien minuten van te voren uw kind af te zetten op het schoolplein. Een vrijwilliger leidt de kinderen dan naar hun plek. Vanaf 15.50 uur kunt u uw kind(eren) dan weer op halen van het schoolplein. Om zoveel mogelijk samenscholing te voorkomen vragen wij u het plein ook direct weer te verlaten en elkaar de ruimte te geven bij het brengen en het ophalen", aldus de organisatie.

"Ook wij hadden het liever anders gezien maar het belangrijkste is dat we een superleuke voorstelling kunnen bieden voor de kinderen uit zowel Haaswijk en de Morsebel als de rest van Oegstgeest."

Voor leden van buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel is de entree gratis. Voor de overige bezoekers is de entree 5 euro. "Geef dit bedrag gepast mee aan uw kind. Wij hebben er zin in een kijken uit naar een gezellige middag."