Afbeelding
Foto:

Vet C van LOHC ook sterk collectief tijdens corona

hockey n De heren van Veteranen C van LOHC mogen net als bijna heel amateur sportend Nederland al enkele weken niet meer trainen. Hoe gaan zij daar nu mee om? “We zijn zo’n sterk collectief, nu vooral zie je dat de groep hechter is dan ooit” aldus een trotse aanvoerder Paul Dwarshuis.


De verscherpte Corona regels laten niet veel toe maar op dit moment joggen, wandelen en wielrennen de jongens veel in tweetallen. "In mijn tijd als International zaten we met de nationale ploeg soms weken in hotels, ik heb toen geleerd dat het belangrijk is om actief bezig te blijven, dat is niet alleen goed voor je fysieke maar ook voor je mentale gesteldheid,” geeft oud-International en gevoelsmens Hesus Witsenburg aan.


Ook starten er binnenkort pilots voor Pilates en hot yoga. "We willen zodra de competitie weer start fitter zijn dan onze tegenstanders” zegt kind van de club en yoga-addict Chiel Brouwer die net klaar is met twee rondjes Klinkenbergerplas. Team sponsor GMW advocaten denkt daar ook zo over en om dat te benadrukken ging Christiaan Mensink als vertegenwoordiger van de sponsor bij zijn teamgenoten langs om een nieuw trainingsshirt uit te delen.

Hangende spits en marketing goeroe Maarten Klep: "Het is niet altijd even makkelijk in deze periode, maar als je sponsor dan de tijd neemt om persoonlijk bij je langs te komen, dan doet dat wel wat met je”.

De kans is dus vrij groot dat je de komende weken de mannen van Vet C langs ziet komen in hun nieuwe trainingsoutfit. De hele selectie wenst alle fans sterkte toe in deze rare tijden! Stay Safe!