Corpus twee weken gesloten

museum n In lijn met de landelijke maatregelen van de overheid en het RIVM is er helaas geen ontkomen aan, ook belevingsmuseum Corpus heeft met ingang van donderdag 5 november haar deuren (in ieder geval) voor twee weken moeten sluiten.

"Iedereen die voor de periode van aankomende twee weken tickets heeft gekocht zal door onze reserveringsafdeling per email gecontacteerd worden met verdere informatie over de procedure. We hopen iedereen zeer binnenkort én in goede gezondheid weer te mogen ontvangen. Zodra we zicht hebben op heropening, zal een volgende update volgen", laat een woordvoerder weten.


Ongeval op de Rijksweg A44

politie n Zondagavond 8 november heeft er even voor zes uur 's avonds een ongeval plaatsgevonden op de rijksweg A44 ter hoogte van Oegstgeest.

Een personenauto was met hoge snelheid over de kop zijn gegaan. Waarschijnlijk is het voertuig gaan glijden alvorens het met zo'n 100 kilometer per uur tegen de vangrail klapte. Door de hoge snelheid vloog het voertuig over de kop.
De bestuurder kon zelfstanding het voertuig verlaten. Hij werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel en werd overgebracht naar het ziekenhuis.