Afbeelding
Foto:

Dorpsactie voor brandwonden-zorg geslaagd

opbrengst n In de week van 4 tot en met 10 oktober collecteerden in heel Nederland 55.000 vrijwilligers voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.

De stichting heeft dit geld hard nodig voor brandwondenzorg. Ook in Oegstgeest gingen de collectanten langs de deuren, weer of geen weer. En met succes. In totaal is bijna 5.000 euro opgehaald. Meer dan andere jaren werd dit keer gedoneerd via de QR-code, een eenvoudige handeling via de telefoon die contant geld overbodig maakt.

Traditiegetrouw hielp de Oegstgeester brandweer twee avonden mee. Bewoners van Haaswijk en van Nieuw-Rhijngeest zagen een brandweerwagen met kinderen en collectebussen verschijnen.

De organisatoren van de collecte in Oegstgeest bedanken alle collectanten, brandweermannen en gulle gevers hartelijk.


Gratis Online Startersdag Leidse Regio

zaken n Op donderdag 3 december organiseert Startersdagen.com een gratis online Startersdag in samenwerking met Economie071 en de gemeentes Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Voorschoten, Zoeterwoude en Oegstgeest. Deze Startersdag is bedoeld voor oriƫnterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Keynote speaker Franck Fielemon startte in februari 2017 als deeltijdondernemer het bedrijf Omzetcoach.nl. De afgelopen drie jaar kon Franck met zijn team maar liefst vijfhonderd nieuwe klanten verwelkomen. Franck gebruikt een verkoopstrategie die hij Sociaal Verkopen noemt en een van de belangrijkste hulpmiddelen daarin is LinkedIn. Franck deelt zijn geheimen om effectief klanten aan te trekken en te werven.

Het online evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kick-off, diverse Webinars en rondetafeldiscussies. Met behulp van verschillende methodes wordt een interactief online event gerealiseerd. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.


Aanmelden is mogelijk via startersdagen.com/leiden2020.