Vrijdag 23 oktober is er de vakantieworkshop Toneel Spelen
Vrijdag 23 oktober is er de vakantieworkshop Toneel Spelen Foto:

Herfstvakantieactiviteiten in DCO

kinderen n In deze herfstvakantie verzorgt de Stichting Evenementen een aantal vakantieactiviteiten in het Oegstgeester Dorpscentrum (DCO).

Woensdag 20 oktober is er een gezellige creatieve ochtend die grotendeels in het teken van de herfst staat. Kinderen kunnen vanaf 6 jaar leuke herfsttekeningen en een leuke herfststukje maken.

• Creatief-Herfst - 6-9 jaar - 10.00-12.00 uur


Donderdag 22 oktober belooft het een leuke middag te worden voor kinderen die van zingen en dansen houden. Musicaldocente en zangeres Susanne de Rooij geeft een tweetal workshops, waarbij kinderen ervaren hoe het is om echt in "the spotlights" te staan. .

• Workshop Voice4Kids - 7-9 jaar - 14.30- 15.30 uur

• Workshop Musical - 9-12 jaar - 15.30-17.00 uur


Vrijdag 23 oktober is er de vakantieworkshop Toneel Spelen. Acteur, regisseur en theatermaker Pim Karhof leert kinderen hoe het is om op de planken te staan. Via interactieve spelonderdelen maken de kinderen kennis met de eerste beginselen van het toneelspel.

• Workshop Toneel Spelen - 8-12 jaar - 15.30 uur tot 17.00 uur


Ook is er op deze laatste vakantiedag een gezellige Kinderbios. Natuurlijk wordt er tijdens deze speciale filmmiddag een leuke film gedraaid en zullen de jeugdige filmfans getrakteerd worden op een smakelijke filmtraktatie. Meer info over de film is te vinden op de website.

• Kinderbios – 6-12 jaar – 13.30-15.00


Direct na de herfstvakantie gaat bij de Stichting Evenementen in het Oegstgeester Dorpscentrum opnieuw een aantal cursussen van start. Naast de cursussen Kinderyoga, K3-dansen en Streetdance, die eerder dit jaar van start gingen, kunnen kinderen nu ook deelnemen aan de cursussen Voice4Kids, Toneel Spelen en de Musicalcursus.


Alle activiteiten worden aangeboden in het Oegstgeester Dorpscentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest).

Aanmelden of meer info? Ga naar www.st-evenementen.nl of bel 071-5171540.


Muziekcursus voor jonge kinderen

leren n Speciaal voor kinderen van 4 tot 6 jaar verzorgen Claudia Maggioni en Patrizia Tosellini een speciale muziekcursus.

Tijdens “Spelen met Muziek” worden deze jonge kinderen gestimuleerd om deel te nemen aan ritmische en expressieve spelletjes en liedjes, te luisteren naar muzikale sprookjes en ritmische instrumenten te gebruiken. Daarnaast leren de kinderen al iets ver de theoretische en ritmische basis van muziek, waardoor het spelen van een instrument later wordt vergemakkelijkt.

Bij voldoende belangstelling gaat deze bijzondere cursus direct na de herfstvakantie van start.

www.st-evenementen.nl of bel 071-5171540.