Pecos stevig aan de leiding

tafeltennis n Met een 7-3 overwinning op Hilversum 3 heeft Pecos zaterdag zijn koppositie in de tweede divisie verstevigd. Het begin van de wedstrijd was nog even spannend, maar vanaf 3-3 gaven de Oegstgeester tafeltennissers niets meer weg.

De verrassing van de dag was de eerste competitienederlaag van Maroun Nader in heel 2020. Het was pas de zesde wedstrijd die het team dit jaar afwerkte, en daar zat ook een beetje het probleem. Want Nader was nog een beetje zoekende na de lange corona- en zomerstop, analyseerde de Pecoskopman na afloop. En dat werd genadeloos afgestraft door Hilversummer Lars de Visser: 11-5, 11-8, 11-2.

"Gelukkig zit het in de breedte goed bij ons", aldus Nader, die zijn teamgenoten Jens Wiersma en Jop van der Wiel net als hij twee van de drie potten zag winnen.


De concurrentie is gewaarschuwd - Dit weekeinde gaat de koploper naar Sittard

"En hopelijk krijg ik nog de kans op een revanche in de return", zo verwees hij naar de mogelijkheid dat ook deze competitie vanwege de coronamaatregelen niet volledig kan worden uitgespeeld.

Het zou zuur zijn als Pecos opnieuw zijn koppositie niet te gelde kan maken. Met twee stevige overwinningen heeft zijn team in elk geval vroeg in het seizoen het signaal afgegeven dat er maar één titelkandidaat is, vindt Nader. "We hebben de blessure van Paul Kruijt goed kunnen opvangen. En die pakt inmiddels zijn rol als coach en stond van de week alweer intervaltraining te verzorgen." De concurrentie is gewaarschuwd. Komend weekeinde gaat de koploper op bezoek bij Sittard. Zeker als Kruijt er in zijn hoedanigheid van coach bij kan zijn, komt het waarschijnlijk wel goed.