Afbeelding
Foto:

'Terug naar Oegstgeest'- en Wolkers brood

wolkers n In de maanden oktober en november zal er bij bakkerij Hugo de Groot in de Kempenaerstraat op nummer 20 en 111 een speciaal 'Terug naar Oegstgeest'- en een Wolkers brood verkocht worden. Dit omdat Dorpsmarketing Oegstgeest de maand oktober in het thema zal zetten van de in Oegstgeest geboren, Jan Wolkers (19 oktober 2007 - 26 oktober 1925).

Het unieke 'Terug naar Oegstgeest'-brood is een meergranen vloerbrood, dat gebakken is op de stenen vloer van de oven, waar de slogan 'Terug naar Oegstgeest' op gestrooid is.

Het speciaal gemaakte Wolkers brood is een volkoren vloerbrood gevuld met Turks fruit, rozijnen en dadels.

In oktober is dit een mooie aanvulling op de andere 'Terug naar Oegstgeest'-artikelen, die inmiddels zijn geproduceerd door Dorpsmarketing Oegstgeest. Zoals: de pen, de routes, de weekkalender 2021, de slabbetjes, sleutelhangers, autostickers en natuurlijk de unieke 'Terug naar Oegstgeest'-postzegel.

Voor verdere informatie, zie: www.terugnaaroegstgeest.nl



Kindercursussen

cursussen n Vanaf oktober is het voor kinderen in de basisschoolleeftijd weer mogelijk om deel te nemen aan de kindercursussen van de Stichting Evenementen in het Oegstgeester Dorpscentrum.

Vanaf 8 oktober gaat Eline Roosemalen van start met haar danscursussen K3-dans en Streetdance (7-11 jr.). Onder professionele leiding wordt tijdens Djembé en Percussie (7-14 jaar) les gegeven op prachtige Afrikaanse trommels. Tijdens Spelen met muziek (4-6 jr) geven Claudia Maggioni en Patrizia Tosellini muziekles. Susanne de Rooij gaat met enthousiaste kinderen (9-12 jr.) aan de slag om in juni 2021 een schitterende musical op de planken te zetten. Voor de iets jongere kinderen verzorgt Susanne Voice4Kids (7-9 jr.). Van Pim Karhof leren kinderen (8-12 jr.) hoe het is om te acteren.
Aanmelden/info? www.st-evenementen.nl of bel 071-5171540.