Afbeelding
Foto:

Radius-gespreksgroep

ontmoeting n Op donderdagmiddag 1 oktober van 14.00 tot 16.00 uur komt de Radius-gespreksgroep bij elkaar in de Haaswijkflat aan de Kennedylaan.

"Wel met handhaving van de corona-regels: we zitten op afstand, er worden geen stoelen verschoven en men loopt niet rond. Ondanks dat heerste er de afgelopen keer een goede sfeer."

Het onderwerp deze keer komt van een uitspraak van Tim Overdiek (journalist). Na een ingrijpend verlies heeft zijn leven meer betekenis gekregen en kan hij toch weer zinvolheid ervaren. Hij is een ander pad ingeslagen. "Hoe is dat voor u? Bent u na een scheiding, ontslag, ziekte of verlies tot dezelfde ervaring gekomen? We delen onze gedachten. Wilt u een keer de gespreksgroep komen bijwonen bent u van harte welkom." Er worden niet meer dan zestien personen toegelaten.


Hoedjes in Dorpscentrum

ontmoeting n Jenny Grandia en Pippy Blom, bekend van Seniorensoos Rendez Vous, hielden op Prinsjesdag hun eigen Dorpsrede in Dorpscentrum Oegstgeest.

Mèt een hoedje op, lieten ze in deze rede weten hoe blij ze zijn met de mogelijkheid weer bij elkaar te kunnen komen in het Dorpscentrum. Hieronder één van de strofes.

Gelukkig zijn er dorpsgenoten
Die met elkaar hebben besloten
De handen saam ineen te slaan
En die eenzaamheid te lijf te gaan
Door in het Dorpscentrum te starten met een soos
Die Draait nu al een hele poos


Op de foto één van de vaste vrijwilligers.