Archieffoto
Archieffoto Foto: Wil van Elk

Radius filmmiddag

film n "Het is fijn te kunnen melden dat het filmvertonen in Dorpscentrum Oegstgeest veilig en volgens de coronaregels verloopt", laat Cornelia Middelkoop weten. "Doordat we weten hoeveel bezoekers er komen, wordt het juiste aantal stoelen neer gezet en op vereiste afstand van elkaar."

Op vrijdag 25 september is er weer een filmmiddag in het Dorpscentrum. De organisatie gaat door met de serie 'films over jongeren' en vertoont weer een film van de Waalse gebroeders Dardenne.

Bruno is twintig jaar. Sonia pas achttien. Ze leven allebei van het kindergeld van Sonia maar ook van de diefstallen van Bruno’s jonge bende. Sonia is net bevallen van Jimmy, hun kind. Hoe kan Bruno nu al vader worden? Hij heeft geen enkele stabiliteit. Hij kijkt nooit verder dan een dag vooruit. Hij, die enkel oog heeft voor geld en zijn kleine deals.

De Dardennes hebben zich de laatste tien jaar ontwikkeld tot lievelingen van de critici. Met deze film sleepten ze hun tweede Gouden Palm binnen op het Cannes filmfestival. Iets wat zelden gebeurt.

De titel is op te vragen bij Radius tel.70 74 200. Hier kan men zich ook opgeven vòòr 23 september.

Aanvang: 14.30 u (zaal is al eerder open)

Kosten: €5,-


Gespreksochtend in Trompenburg

ontmoeting n Op dinsdag 22 september vanaf 10.30 uur vindt de maandelijkse ontmoetingsochtend plaats op de Trompenburg aan de M.H. Tromplaan. Er is een koffietafel met gesprek rond het thema 'Welke hobby heb je? Waarmee ontspan jij je?'

Onder de ervaren gespreksleiding van Iris van der Heul en Gerrie Kooijman zullen de aanwezigen met elkaar hun hobby’s en leuke activiteiten uitwisselen. Wellicht zijn er gedeelde interesses.

Iedereen is van harte welkom om aan het gesprek deel te nemen. Sinds oktober 2019 vindt deze maandelijks ontmoeting plaats, en iedere keer komen er een tiental buurtbewoners bij elkaar.


Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.

"Vanwege het coronavirus heeft het een aantal maanden stil gelegen, maar we zijn weer gestart. Welkom om aan te sluiten!" Meer info? Bel de sociaal makelaar, Sietske Steenbergen op 06-83079884.