Kindertheater Ploef in groene openluchttheater

voorstelling n Op zaterdag 26 september is er om 15.00 uur een Kindertheater in Openluchttheater Leidse Hout.

Een voorstelling vol plezier voor kinderen maar natuurlijk ook voor (groot) ouders.

Door het natuurlijke decor krijgen de optredens een unieke omlijsting. Het publiek kan tijdens de voorstelling op het puntje van de stoel zitten, languit in het gras liggen of een kleed meenemen en picknicken.

Op 26 september kan het publiek zich laten meevoeren naar de wereld van strakke gitaren, wervelende rokken, syncopisch geroffel, gekwelde blikken en emotievolle zang.

Het Openluchttheater Leidse Hout is 'het groenste theater in de regio' en ligt op de grens van Leiden en Oegstgeest in het volkspark de Leidse Hout. Verborgen in het groen, aan de kant van Poelgeest. Een unieke kans om in de openlucht te genieten van sfeervolle opvoeringen.

Op zoek naar de ingang van het Openluchttheater Leidse Hout? Ga naar het adres Poelgeesterweg 2, Oegstgeest; niet aanbellen, maar naar het toegangshek van het park lopen. Ga over het bruggetje en wordt verrast door het groenste theater(tje) van de regio.

Op de hoogte blijven? Kijk op www.oltleiden.nl of volg het openluchttheaterleidsehout op Facebook.


Digitale Spreekuren bij de Bibliotheek

helpen n Een computer, laptop, Ipad, smartphone of e-reader. Tijdens het gebruik van deze apparaten loopt iedereen wel eens tegen vragen aan. Bijvoorbeeld over het zoeken op internet, gebruik van Facebook, verzenden van e-mails of over het downloaden van ebooks of een andere app. Alle digitale vragen kunnen gesteld worden tijdens het digitale spreekuur in de Bibliotheek.

Een mediawijs en digivaardig team van vrijwilligers staat klaar om te helpen. Deze Digitale spreekuren zijn niet alleen de plek om vragen te stellen, hier kan men ook tips en trucs uitwisselen met andere aanwezigen en het team. Op elke vestiging is een wekelijks terugkerend digitaal spreekuur. Elke dinsdag is het DigiDinsdag in Voorhout van 10.00-12.00 uur en in Oegstgeest, Noordwijk en Noordwijkerhout van 14.00-16.00 uur. In Warmond is het spreekuur op woensdag van 13.00-15.00 uur. En op donderdag is het spreekuur van 14.00-16.00 uur in Lisse en Sassenheim.


Loop eens binnen met vragen of tips en trucs


Loop gerust een keer binnen. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn.