Jackpot valt in Oegstgeest

miljoenen n Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 september is de Jackpot van 7,5 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van een abonnee uit Oegstgeest. Het winnende lotnummer is AP 66064.

De winnaar wordt uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt indien gewenst advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom. “We noemen dat Eerste Hulp bij Geluk" laat prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren weten. "We willen de winnaar heel graag persoonlijk feliciteren, en hopen hem of haar binnenkort te mogen verwelkomen in onze prijswinnaarskamer."


Garage sale

vintage n Op zaterdag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur is er een garage sale op Warmonderweg 8. Geïnteresseerden vinden daar meubels, boeken, kleding en veel curiosa (servies, schilderijen etc.).


Frédéric Bastet

lezing n Op donderdag 17 september is er een lezing van Ruurd Halbesma over Frédéric Louis Bastet. Deze lezing is in de Boerhaavezaal van Kasteel Oud-Poelgeest.

Inloop 18.30 uur, aanvang 19.00 uur. Prijs: €7,50,- inclusief koffie, thee, fris. Wie hierbij wil zijn mailt naar: mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl.


Fash Mob

mode n in plaats van het fashionevent vindt komende zaterdag, 19 september, een coronaproof 'Fash Mob' plaats in de De Kempenaerstraat van 12.00 tot 17.00 uur.

Er ligt zaterdag een rode loper over de lengte van de De Kempenaerstraat, en op drie momenten lopen er modellen vanuit de winkels over die loper om hun kleding te presenteren.