Diefstal katalysators

politie n Burgers van Oegstgeest melden dat een bende in de nacht van zondag 23 op maandag 24 augustus katalysators van auto’s gestolen heeft.

“Afgelopen nacht is bij ons in de laan bij een Toyota Prius de katalysator gestolen. Bij de dealer bleek het de veertiende auto sinds afgelopen nacht te zijn”, laat een bewoner van de Prinses Beatrixlaan weten.

De Oegstgeester politie geeft aan dat nog niet alle aangiftes van Oegstgeest binnen zijn. “Vooral in Leiderdorp waren er wat dit betreft veel incidenten”, laat een wijkagent weten. In de afgelopen twee maanden is er ook tweemaal een TomTom uit een voertuig is weggenomen en is er uit een auto gereedschap ontvreemd.


Rommelmarkt Ampijoloe

vintage n De jaarlijkse rommelmarkt bij het Huis Ampijoloe (Rhijngeesterstraatweg 191) vindt dit jaar plaats op zondag 13 september van 12.00 tot 16.00 uur.

Zoals elk jaar is de rommelmarkt buiten, en de tafels staan ver uit elkaar. Lijkt het je leuk om zelf spulletjes aan te bieden? Neem dan contact op met Hester Scheltens om een tafel te huren. Op de rommelmarkt kan (bijna) alles aangeboden worden: van leuke oude spulletjes, tot appels en van kleding tot servies of speelgoed. Hester: 06-23521164