Afbeelding
Foto:

Taxateur Arie Molendijk komt naar Bastion Hotel

boeken n Wie denkt zeldzame boeken, bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (hand-ingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten in bezit te hebben, kan langskomen bij taxateur Arie Molendijk. Hij is op dinsdag 1 september van 13.00 tot 15.30 uur in het restaurant van het Bastionhotel.

Molendijk over zijn werk als taxateur: “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op taxatiedagen, dus niet middels foto’s, telefoon of per e-mail. De kosten voor een taxatie zijn vijf euro van één tot circa tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren. Een taxatierapport is ook mogelijk.”


Iedereen is (alleen op afspraak) welkom in het restaurant van het Bastionhotel, Rijnzigtweg 97 op dinsdag 1 september van 13.00 tot 15.30 uur. Tel. 06 27177625 / www.molendijkboeken.nl


Voorlezen in de bibliotheek

lezen n In de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Oegstgeest wordt vanaf september iedere woensdag, van 14.30 tot 15.00 uur voorgelezen aan kinderen van 4 tot 8 jaar.

Voorlezen prikkelt de fantasie, verruimt het taalgevoel en biedt kinderen en voorlezers een moment van ontspanning en plezier. Daarom lezen medewerkers van de bibliotheek zo graag voor.


Ouders en grootouders met kinderen zijn allemaal welkom. Meedoen is gratis. Ouders en/of begeleiders dienen zich vooraf aan te melden via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Kinderen hoeven niet aangemeld te worden.


Bibliotheek Oegstgeest, Lange Voort 2 T, (071) 5237351