Nelleke Noordervliet-Leesclub

lezen n Het nieuwe boek van Nelleke Noordervliet komt begin september uit en Noordervliet komt naar de Rijnlandse Boekhandel in Oegstgeest om met de lezers over het boek te praten. Dit belooft een bijzondere avond te worden.

Voor die lezers/belangstellenden is het boek nu al beschikbaar. Voor € 25,00 (dat is inclusief de leesclubavond op 10 september) is het boek De val van Thomas G te koop bij de Rijnlandse Boekhandel in Winkelcentrum Lange Voort. Voor het aanschaffen van het boek en het reserveren van een toegangsplek loopt men even langs de winkel of belt men met 071-5172271.

De leesclubavond is een mooi literair evenement in deze coronatijd. "We houden ons aan alle corona-regels en daarom is de deelname beperkt. Wees er snel bij om u op te geven en het boek voor 10 september uit te lezen", lacht René Koek van de Rijnlandse Boekhandel.

Nelleke Noordervliet leesclub: donderdag 10 september 19.30 uur. 25 euro inclusief boek.


Inzameling voedselbank

geven n Zo eenmaal in de twee weken wordt er in Oegstgeest voedsel ingezameld voor de voedselbank in Leiden.

De voedselbank is onder meer afhankelijk van particuliere giften om de mensen die van de voedselbank gebruik maken te kunnen voorzien van een voedselpakket.

Op dit moment is er vooral behoefte aan: pasta, pastasaus, rijst, groente in blik, fruit in blik en vis in blik. Ook artikelen voor de persoonlijke verzorging en wasmiddelen zijn nodig.

De boodschappen kunnen ingeleverd worden op dinsdag 1 september van 19.00 tot 19.45 uur bij de Rehobothkerk, Lijtweg 1.