Kasteelconcert

jazz n Op zondag 30 augustus 2020 is er een prachtig concert door Babeth van der Zalm met het Sven Rozier trio. Een intiem kasteelconcert, een initiatief van Stichting jazz071. "We ontvangen jullie graag in Kasteel van Oud Poelgeest in Oegstgeest. Het concert is van 13:30 tot 14:30 uur."

In het kasteel is een ruime opstelling gemaakt voor maximaal 40 personen. "Hiermee houden we rekening met de RIVM-maatregelen die gelden in verband met Covid-19."

Verschillende muzikanten, allen gelinkt aan Oegstgeest waaronder Babeth van der Zalm, verzorgen een zeer gevarieerd aanbod: van jazz tot musical tot pop en alles wat daar tussenin zit.

"Wilt u vooraf of na het concert lunchen? Er is een speciale Kasteelconcert aanbieding."

"Wij vragen een entreeprijs als bijdrage, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van het optredende gezelschap. De ticketprijzen zijn flexibel zodat het voor iedereen toegankelijk is."

Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kasteelconcert-presents of of stuur een mail naar info@jazz071.nl


Leren kijken naar kunst in één dag

paulus n In één dag naar kunst leren kijken: dat is de belofte van deze onthullende studiedag. Na een enthousiaste uitleg over symboliek gaan deelnemers aan de slag met het ontraadselen van de inhoud van kunstwerken uit de Lage Landen.

Binnen een dag leert de docent cursisten aan de hand van voorbeelden naar kunst kijken, maar het belangrijkste is: leren 'zien'.

Zowel kunstwerken als gebouwen uit de middeleeuwen en de zeventiende eeuw komen aan de orde. De nadruk ligt op kunst uit de Lage Landen. "Laat u verrassen door de schat aan verhalen die in - schijnbaar bekende - kunstwerken tot nu toe voor u verborgen bleef!"

Locatie: Cultuurhuis De Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest.

Datum: vrijdag 21 augustus.

Tijd: 10.30 – 16.15 uur.

Meer informatie en aanmelden: www.vrijeacademie.nl. Telefoon 088 - 518 5000.


Excel: 'Dat kan sneller'

service n In het MKB wordt zo'n zestig procent van de automatisering van de verschillende dagelijkse processen in Excel gedaan. Ronduit slim natuurlijk. Tegelijk wordt daarbij de kracht van Excel vaak nog voor geen vijf procent benut, en blijven veel dagelijkse handelingen onnodig veel tijd en geld kosten. Graag helpt Griffioen Services klanten bij (1) het op maat maken van Excel-tools voor op kantoor of werkvloer óf (2) het op weg helpen van één of meer medewerkers bij het ontwikkelen van eigen specifieke Excel-tools die zorgen voor de gewenste tijdwinst en gemak.

"Wij denken graag met u mee!" Voor info of gratis oriënterend gesprek neem contact op via 06-14182804 of rene.timmers@griffioenservices.nl. Griffioen Services, Oegstgeest.