Nagels pimpen

beauty n Meiden die hun nagels gelakt willen hebben of die van een vriendin willen lakken, zijn dinsdag 28 juli welkom in Dorpscentrum Oegstgeest (Lijtweg 9).

De activiteit vindt hier plaats van 15.30 uur tot 17.30 uur. Tijdens deze middag besteedt jongerenwerkster Chantal aandacht aan het mooi maken van nagels.

Om deel te nemen aan deze meidenwerkactiviteit van de Stichting Jeugd- en Jongenwerk Midden-Holland (STJJMH), die bedoeld is voor meisjes van 10 tot en met 15 jaar, kunnen geïnteresseerden zich uiterlijk op 27 juli aanmelden via oegstgeest@stjjmh.nl of via Instagram: bendr.chantal.

Het Meidenwerk maakt uit van het nieuwe Jeugd- en Jongerenwerk, dat in het kader van het preventiebeleid van de Gemeente Oegstgeest door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland in Oegstgeest wordt gerealiseerd.


Zonnebloem en Lions in actie

samen n Om gasten, vrijwilligers en chauffeurs van de Zonnebloem in deze tijden van Corona een hart onder de riem te steken, ontvingen zij vorige week allemaal een Zonnebloem in een pot.

Afgelopen woensdag waren vrijwilligers al vroeg op stap richting Monster in het Westland, om bij de firma Adrichem Potplanten 150 zonnebloemen op te halen.

Terug in Oegstgeest werden onder het genot van een door de Lions verzorgde lunch de plantjes klaargemaakt om rond te brengen. De Zonnebloem-vrijwilligers werden bij het rondbrengen ondersteund door leden van de Lions Club Oegstgeest. Er zijn veel positieve reacties binnengekomen op dit leuke initiatief. Dit is inmiddels het tweede jaar dat de Lions Club de Zonnebloem actief ondersteunt.


Voor meer info over de Zonnebloem: www.zonnebloem.nl/oegstgeest of neem telefonisch contact op via tel. (071) 522 76 57.