In augustus wordt in Oegstgeest weer gestart met fietslessen voor buitenlandse vrouwen.
In augustus wordt in Oegstgeest weer gestart met fietslessen voor buitenlandse vrouwen. Foto:

Start fietslessen in Oegstgeest

fietsen n In augustus wordt in Oegstgeest weer gestart met fietslessen voor buitenlandse vrouwen.

In twintig lessen leren de deelnemers alle facetten van verkeersveilig fietsen. De lessen worden twee keer per week gegeven, op dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur en afwisselend op vrijdagmiddag van 17.00 tot 18 uur, of op zaterdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur.

De eerste les is op dinsdag 4 augustus. De lessen worden gegeven door vrouwelijke instructeurs. De kosten voor de cursus bedragen 15 euro. In principe moet men zelf een fiets hebben, maar in overleg met de instructeurs kan een oplossing gezocht worden voor vrouwen die zelf nog geen fiets bezitten. Wel is het hebben van een WA-verzekering verplicht. De locatie waar gestart wordt met de lessen is n de buurt van Winkelcentrum Lange Voort.


Voor meer informatie en inschrijving: bel 06. 30 950 809 of mail naar ankecasteel@oegstgeest.demon.nl.


Hulp bij online Donorregistratie

bibliotheek n Per 1 juli 2020 is de nieuwe Donorwet in werking getreden. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar staat vanaf nu in het nieuwe Donorregister. In de bibliotheek vindt op donderdag 20 augustus van 10.00 tot 12.00 uur een workshop online Donorregistratie plaats.

Inschrijven kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl of bij de balie van de Bibliotheek Bollenstreek. Deelname kost €5,- voor leden / €7,50 voor niet-leden van Bibliotheek Bollenstreek.