Vrijdagavond 24 juli is er een maaltijd in zomerse sfeer.
Vrijdagavond 24 juli is er een maaltijd in zomerse sfeer. Foto:

Correctbook bij boekhandel

boeken n De Rijnlandse Boekhandel heeft nu het Correctbook in het assortiment.

Dit zijn uitwisbare notitieboeken voor iedereen op deze wereld. Bij aankoop van een Correctbook kun je zelf oneindig schrijven en geef je kinderen in ontwikkelingsgebieden toegang tot dezelfde oneindige schrijfervaring. Het is een product met een missie in de strijd tegen het analfabetisme in de wereld. Voor ieder verkocht Correctbook kan een kind in ontwikkelingsgebied drie maanden langen van dit duurzame schrijfmateriaal voorzien worden. Kom naar de winkel of kijk op www.correctbook.nl.


Zomermaaltijd vrijdag 24 juli

ontmoeting n Als laatste activiteit van het ‘Groene Boekje’, het activiteitenprogramma van de Raad van Kerken voor 2019-2020 rond het thema ‘Thuis’, is er op vrijdagavond 24 juli een maaltijd in zomerse sfeer.

Als het weer het toelaat in de tuin achter de Rehobothkerk, anders binnen in een van de zalen. Uiteraard met inachtneming van de nodige bescherming en 1,5 meter afstand! Daardoor blijft het aantal mensen beperkt, zeker als het binnen moet. Zo kan het zijn dat u bij onverwachts slechte weersvoorspelling en veel aanmeldingen tot een dag tevoren te horen krijgt dat er niet voldoende plaats is.

Reserveren is verplicht, liefst uiterlijk 19 juli, bij Reina Albracht, tel. 06 21 95 45 51, reina.albracht@ziggo.nl

Vanaf 18.00 uur verwelkomen we onze gasten in de Rehobothkerk, Lijtweg 1. De maaltijd start om 18.30 uur. "We vragen een vrijwillige bijdrage (richtbedrag € 5,- p.p). Wie zelf een gerecht meeneemt (bij aanmelding aangeven) hoeft niet te betalen. Als er na aftrek van de kosten geld overblijft, wordt dit aan een goed doel overgemaakt."

Afbeelding