Seniorensoos Rendez vous

ontmoeting n Op zondag 19 juli van 14.15 uur tot 16.30 uur staat een gezellige Hollandse middag in Dorpscentrum Oegstgeest op het programma met pannenkoeken en muziek.

De eigen bijdrage voor senioren is €3,50. Hiervoor krijgt men ook twee pannenkoeken. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Ria (accordeon) en zang van Jos met Nederlandstalig repertoire 'van toen'.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Cultuurfonds Oegstgeest. Aanmelding is noodzakelijk. Dinsdag 14 juli kan men zich aanmelden in het Dorpscentrum van 10.00 tot 12.00 uur. Gastvrouwen Pippy Blom en Jenny Grandia (beide vrijwilligers van het Dorpscentrum) zijn daar aanwezig. Aanmelden kan ook via de mail: wabl@casema.nl of j.p.c.grandia@casema.nl.


Workshop Minecraft

bibliotheek n Deze zomer organiseert Bibliotheek Bollenstreek voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar de Minecraftworkshop 'Bouw de Bibliotheek van de Toekomst.'

Kinderen bouwen in duo’s op een laptop of iPad hun eigen bibliotheek. Na afloop zijn de mooie bouwwerken te zien voor familie en vrienden.

Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Bollenstreek. Oegstgeest: 22 juli van 9.30-12.00 uur of van 13.30-16.00 uur.